ENTHOUSIASTE KLANTEN

‘Je kunt ze rustig hun gang laten gaan’

Evelien Hansema:

“DAGU heeft de badkamer van mijn woning gerenoveerd. Die was inmiddels achttien jaar oud. Alles moest worden vervangen, behalve het bad. Dat hebben ze fantastisch gedaan. Ik had geen ruim budget, maar daar werkten ze gemakkelijk omheen. Met grote lichtgrijze tegels op de vloer en witte tegels tegen de wand lijkt mijn kleine badkamer nu een stuk ruimer dan voorheen. Ook het contact met het team was prettig. Het zijn fijne en betrouwbare mensen die je rustig hun gang kunt laten gaan. Eén van de monteurs at ‘s avonds zelfs met ons mee, zo gemoedelijk was de sfeer. Heel ontspannen. En ik ben natuurlijk super blij met het resultaat!”

‘Door een oud pand heen kijken, daar is DAGU goed in’

Gideon Baas

“Baas Opticiens is altijd van mijn vader geweest. Toen ik de winkel van hem overnam, wilde ik er graag mijn eigen draai aan geven. Om de aandacht van je klant vast te houden is een eigentijdse uitstraling belangrijk. Een informele stijl met het gevoel van ‘thuis’. Ik raakte met DAGU in gesprek over de mogelijkheden en werd direct enthousiast. Deze mensen hebben echt verstand van zaken en dat merk je aan alles. Het is een oud pand, maar daar werd goed doorheen gekeken. We kregen suggesties waar we echt mee uit de voeten konden. Waarna we in alle rust konden nadenken over de verschillende opties. DAGU’s advies is creatief. Zij stelde bijvoorbeeld voor om de bar deels van bladgoud te voorzien. Daar was ik zelf nooit op gekomen, maar achteraf ben ik er super blij mee. Toen alles was doorgesproken ben ik zelf op vakantie te gaan. Best spannend natuurlijk, maar ik heb op die manier wel ervaren dat je letterlijk alles aan DAGU kunt overlaten. Terwijl ik op het strand lag, werd ik af en toe op de hoogte gehouden. Bij terugkomst nam Daan ons direct mee naar de verbouwde winkel. Ik vond het fantastisch. En nog steeds. Het team van DAGU heeft keihard gewerkt en het resultaat voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik ben er ontzettend blij mee!”

‘Het is een heerlijke badkamer geworden’

Herman Blokland:

“Bij een ingrijpende klus als een badkamerrenovatie moet je enige overlast natuurlijk incalculeren. Maar DAGU heeft de renovatie met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Het zijn nette, plezierige mensen om over de vloer te hebben. DAGU beloofde dat het goed zou komen en het eindresultaat is inderdaad helemaal naar tevredenheid. Het is een heerlijke badkamer geworden.”

‘Ze houden zich altijd aan hun afspraken’

John van Ginkel:

“DAGU verzorgt al meer dan tien jaar het tegelwerk bij de installatie van onze keukens. Dat doen ze fantastisch. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en met DAGU weten wij zeker dat we dezelfde kwaliteit kunnen garanderen als wanneer wij het zelf zouden doen. Dat is voor ons belangrijk.
Bovendien houden zij zich altijd aan hun afspraken. Bij het plaatsen van een keuken hebben we te maken met een strakke planning. De elektricien, tegelzetter en aannemer werken direct achter elkaar door. Uitlopen kan niet, want dan loopt de hele planning in de soep. DAGU kent dat kunstje en speelt daar feilloos op in. Zijn team staat altijd op de afgesproken tijd klaar en werkt door tot het gewenste resultaat is geleverd. Ze stellen ons daarin nooit teleur. Ook als er wel eens iets is, lossen zij dat direct op. Ze laten je niet met het probleem zitten en nemen zelf verantwoordelijkheid. We weten daardoor precies wat we aan ze hebben. Dat geldt ook voor onze klanten en daar gaat het uiteindelijk om.”

‘DAGU komt met slimme oplossingen’

Margreet Hanekamp:

“DAGU heeft mijn appartement casco afgebouwd, een badkamer geplaatst en alles gecoördineerd. Ik heb geen seconde na hoeven denken over een schilder of elektricien. Dat regelden zij allemaal voor me. Echt heel fijn. Maar ze denken ook met je mee en komen met slimme oplossingen. De badkamer en het toilet zijn bijvoorbeeld gesplitst, zodat ik meer ruimte in de badkamer overhield. Daarvoor in de plaats hebben zij een kast neergezet. Dat is veel praktischer. Daar heb ik nu zoveel plezier van! Ik ben heel blij met de manier waarop DAGU de verbouwing heeft georganiseerd. Het is nog mooier geworden dan ik had verwacht!”

Ook de kwaliteit en service van DAGU ervaren?

0342 – 417 127